Riskientunnistamiskoulutus (RTK)

349,00 

Riskikoulutus on pakollinen kaikille, jotka suorittavat henkilöautokorttia autokoulussa tai opetusluvalla. Koulutukseen kuuluu 4 tuntia teoriaopetusta ja 4 tuntia ajo-opetusta. Riskikoulutus tulee olla suoritettuna ennen ajokoetta.

Voit käydä riskientunnistamiskoulutuksen teoriatunnit verkkotunteina valvomon aukioloaikoina  MA-TO 9-21 ja PE-LA 9-16 välisenä aikana omaan tahtiin! Tilauksen jälkeen opettajamme ottaa sinuun yhteyttä ajotunneista ja sovitte yhdessä sopivat ajan tuntien käymiseen. (yleensä opettaja varaa kaikki ajotunnit samalle päivälle, mutta ne on sovittavissa miten itse haluat)

Tervetuloa mukaan riskientunnistamiskoulutukseen!

VALITSE PAIKKAKUNTASI ALLA OLEVASTA VALIKOSTA

Tilauslomake

Poista
Syötä matkapuhelinnumero kansainvälisessä muodossa, sisältäen maakoodin +358123456789... Huom. Kirjoita matkapuhelin ilman välilyöntejä tai erikoismerkkejä.
Syötä kurssille ilmoitettavan oppilaan oma sähköpostiosoite. Osoitetta käytetään verkkokurssitilin luomiseen ja sen tulee aina olla oppilas kohtainen. Mikäli tilaat kursseja useammalle oppilaalle samanaikaisesti, ole hyvä ja varmista, että jokaiselle oppilaalle ilmoitetaan yksilöllinen sähköpostiosoite. Mikäli oppilaalla on jo olemassa oleva tili NetDriving verkkokursseille, käytä samaa jo rekisteröityä sähköpostia niin kurssi pääsy päivittyy oppilaan olemassa olevalle tilille automaattisesti.
Vahvista syöttämäsi sähköpostiosoite.
Mikäli sinulla on jo olemassa oleva ajokortti, ole hyvä ja valitse nykyinen ajokorttiluokka.
Hinta yhteensä
Valinnat
Tilaus yhteensä
-
+

Kuvaus

Riskientunnistamiskoulutuksen ajotuntien sisältö (4 x 50 min)

Riskientunnistamiskoulutuksen ajotunnit sisältävät mm. opetusta taajamassa-, maantiellä-, liukkaalla- ja pimeällä ajamisessa. Lähtökohtaisesti 3 ajotuntia ajetaan oikealla autolla ja 1 ajotunti (pimeän ajo) simulaattorilla. Osassa paikkakunnissa liukkaan kelin opetuksen voi myös suorittaa simulaattorilla mutta lähtökohtaisesti pyrimme järjestämään opetuksen 3 h autolla 1 h simulaattorilla (pimeänajo).  Kaikissa paikkakunnilla ei valitettavasti ole ajoharjoittelurataa niin liukkaan kelin opetus suoritetaan silloin simulaattorissa eli opetusta on tällöin 2 h oikealla autolla ja 2 h simulaattorilla (pimeän ajo ja liukkaan kelin ajoharjoittelu). On myös paikkakuntia josta voit valita joko oikean ajoharjoitteluradan tai simulaattoriopetuksen välillä. (liukkaan kelin harjoittelu simulaattorissa sisältyy hintaan, ne paikkakunnat jossa käydään oikealla ajoharjoitteluradalla tulee lisäkustannuksena ratamaksu ratayhtiölle (ratamaksu vaihtelee paikkakunnittain)

Riskientunnistamiskoulutuksen teoriatuntien sisältö (4 x 45 min)

Voit käydä riskientunnistamiskoulutuksen teoriatunnit verkkotunteina valvomon aukioloaikoina MA-TO 9-21 ja PE-LA 9-16 välisenä aikana omaan tahtiin!

  • R1 Liikenneonnettomuudet ja auttaminen liikenneonnettomuudessa
  • R2 Auton turvallisuusvarusteet ja älylaitteet
  • R3 Ajaminen vaikeissa keliolosuhteissa
  • R4 oman ajokyvyn hallinta (sisäiset riskit)

 

Lisätiedot

Paikkakunta

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Riskientunnistamiskoulutus (RTK)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää? Ota yhteyttä!