Autokoulun oppikirja (sähköinen)

18,90 37,90 

Sähköinen Autokoulun oppikirja 18,90 €!

Sähköinen oppikirja on voimassa 365 päivää.

Näet tuotteen kuvauksesta jokaisen korttiluokan oppikirjan tarkemmat tiedot ja sisällöt.

Valikosta pääset valitsemaan itsellesi sopivan oppikirjan.

Oppikirjat ovat Opetustarvike Oy:n tuottamat ja löytyvät  www.eautokoulu.fi sivustolta. Laitamme tunnukset sinulle sähköiseen kirjaan sähköpostilla  kun tilaus on käsitelty.

 

Tilauslomake

Poista
-
+

Kuvaus

Sähköinen henkilöautokirja sisältää:

Autokoulun oppikirja on Suomen Autokoululiiton virallinen oppikirja. Kirja sisältää kaiken oleellisen tiedon kuljettajan perustaidoista ja on siten ensiarvoisen tärkeä työkalu kuljettajaopetuksessa. Kirja sisältää 1.6.2020 tapahtuneet sääntömuutokset ja uudet liikennemerkit selityksineen.

Oppikirja etenee selkeästi ja johdonmukaisesti ajamisen ja liikenteen perusasioista vaikeisiin olosuhteisiin. Kirjassa käsitellään myös oman tilan hallintaa sekä perusasiat auton hankinnasta ja huolenpidosta. Autokoulun oppikirja toimii tehokkaana itseopiskelun työkaluna matkalla vastuulliseksi kuljettajaksi.

Oppikirja on saatavana myös ruotsin, englannin ja venäjänkielisenä.

Painos julkaistu 2020, 207 sivua.

Kustantaja Opetustarvike Oy

(Kielivaihtoehdot: Suomi, Ruotsi, Englanti)

Sähköinen Mopo- ja mopoautokirja AM120- ja AM120-luokan opetukseen sisältää:

Mopo- ja mopoautokirja on Autokoululiiton virallinen painettu kirja (AM120 ja AM121) ajokorttiluokkiin. Kirja sisältää 1.6.2020 tapahtuneet sääntömuutokset ja uudet liikennemerkit selityksineen.

Kirjassa kerrotaan moposta ja mopoautosta, ennakoinnista, riskeistä ja niiden välttämisestä, ajoneuvon hallinnasta, ajovarusteista, liikennesäännöistä ja risteysajosta.

Oppikirja toimii tehokkaana itseopiskelun työkaluna matkalla vastuulliseksi kuljettajaksi.

2. Painos julkaistu 2022, 106 sivua

(Kielivaihtoehdot: Suomi, Ruotsi)

Sähköinen Traktorioppikirja sisältää:

Moottorikelkka- ja traktorikirja on Autokoululiiton virallinen painettu kirja T-ajokorttiluokkaan. Kirja sisältää 1.6.2020 tapahtuneet sääntömuutokset ja uudet liikennemerkit selityksineen.

Kirja sisältää tiiviin tietopaketin traktori- ja moottorikelkka-asiaa ja soveltuu hyvin itseopiskelumateriaaliksi T-luokan ajokorttia suorittaville. Teoriakokeeseen valmistautuessasi, sinun kannattaa hankkia kirjan lisäksi teoriakokeen harjoitusohjelma.

Painos julkaistu 2021, 101 sivua.

(Kielivaihtoehdot: Suomi, Ruotsi)

Sähköinen Moottoripyöräkirja sisältää:

Autokoululiiton virallinen moottoripyöräkirja sisältää kaiken oleellisen tiedon motoristin perustaidoista ja on siten ensiarvoisen tärkeä työkalu moottoripyöräkorttia suoritettaessa tai harrastusta aloitettaessa.

Opittavat asiat ovat yksinkertaisessa ja selkeässä muodossa, jotta kirjaa on mukava lukea ja lukija ymmärtää myös tekniset asiat. Oppikirja toimii tehokkaana itseopiskelun työkaluna matkalla motoristiksi.

Painos julkaistu 2021, 160 sivua

(Kielivaihtoehdot: Suomi, Ruotsi, Englanti)

Sähköinen perävaunuoppikirja BE sisältää:

Autokoulun perävaunukirja on Autokoululiiton hyväksymä kirja, joka sisältää kaiken oleellisen tiedon B-, B96- ja BE-luokkaan kuuluvien perävaunujen kuljettamisesta. Perävaunukirjassa käsitellään ajokorttiluokkia, ajoneuvoyhdistelmiä, yhdistelmien massoja, kytkentöjä, kuormaamista ja ajamista ajoneuvoyhdistelmällä ja se soveltuu erinomaisesti B-, B96- ja BE-luokan perävaunuja käsittelevään opetukseen.

Henkilö- tai pakettiauton ja perävaunun yhdistelmiin liittyviä määräyksiä voi olla hankala muistaa tai ymmärtää ja siksi erityisesti nämä asiat ovat käsitelty tässä kirjassa perusteellisesti. Katso kaikki verkkokauppatuotteet.

Painos julkaistu 2021, 84 sivua.

Sähköinen C1- ja C1E-oppikirja sisältää:

Autokoulun C1- ja C1E-kirja on Autokoululiiton hyväksymä kirja, joka sisältää kattavat perustiedot C1-, C1E-luokkaan kuuluvien ajoneuvojen ja ajoneuvoyhdistelmien kuljettamisesta. Kirjassa käsitellään ajokorttiluokkia, ajoneuvoyhdistelmiä, yhdistelmien massoja, kytkentöjä, kuormaamista, ammattipätevyysvaatimuksia ja ajamista ajoneuvoyhdistelmällä. Kirja soveltuu erinomaisesti C1-, C1E-luokan perävaunuja käsittelevään opetukseen ja itseopiskeluun.

C1- ja C1E-luokan ajoneuvoyhdistelmiin liittyviä määräyksiä voi olla hankala muistaa tai ymmärtää ja siksi erityisesti nämä asiat ovat käsitelty tässä kirjassa perusteellisesti.

Painos julkaistu 2021, 93 sivua.

Sähköinen C- ja CE-oppikirja ja ammattipätevyys sisältää:

Autokoulun C- ja CE-kirja ja ammattipätevyys on Suomen Autokoululiitto ry:n ja Suomen Kuljetus- ja Logistiikka ry:n hyväksymä kirja, joka sisältää kattavat perustiedot C-, CE-luokkaan kuuluvien ajoneuvojen ja ajoneuvoyhdistelmien kuljettamisesta, sekä ammattipätevyydestä. Kirjassa käsitellään mm. ajokorttiluokkia, ajoneuvotekniikkaa, yhdistelmien massoja, kytkentöjä, kuormaamista, ajo- ja lepoaikasäädöksiä, ajopiirtureiden käyttöä ja ammattipätevyysvaatimuksia. Kirja soveltuu erinomaisesti C-, CE-luokan opetukseen ja itseopiskeluun.

2. Painos julkaistu 2022, 300 sivua

Lisätiedot

Sähköinen oppikirja

Sähköinen Henkilöautokirja, Sähköinen Mopo- ja mopoautokirja, Sähköinen Traktorikirja, Sähköinen Moottoripyöräkirja, Sähköinen perävaunukirja, Sähköinen C1- ja C1E-kirja, Sähköinen C- ja CE-kirja

Kysyttävää? Ota yhteyttä!