Ajokieltokoulutus

49,90 

Ajokieltokoulutus 49,90 €! Voit käydä kurssin mikä koulutuspäivänä tahansa, esimerkiksi voit tulla heti seuraavaan koulutukseen tai kahden viikon päästä. Kurssiaikataulut alempana.  Kauttamme voit käydä ajokieltokoulutuksen helposti netissä. Koulutukseen voit osallistua tietokoneella tai puhelimella mistä päin tahansa. Todistuksen saat heti koulutuksen jälkeen sähköpostiin.

Ajokieltokoulutukset järjestämme useasti viikossa. 

Koko kurssi suoritetaan yhtenä päivänä ja se toteutetaan verkkokoulutuksena Microsoft teamsin välityksellä.  Voit siis käydä ajokieltokoulutuksen netissä mistä päin tahansa. Tervetuloa mukaan!

Meillä ei ole ennakkoilmoitusta ns. tietylle päivälle vaan saat itse päättää lukujärjestyksestä mihin koulutuspäivään osallistut.

Koulutus kestää 4 x 45 min (puolessa välin koulutusta 15 min tauko)

SEURAAVAT AJOKIELTOKOULUTUS KURSSIT:

MAANANTAI 22.7.2024 KLO 16:15 – 19:30
KESKIVIIKKO 24.7.2024 KLO 16:15 – 19:30
PERJANTAI 26.7.2024 KLO 9:15 – 12:30
TIISTAI 30.7.2024 KLO 16:15 – 19:30
KESKIVIIKKO 31.7.2024 KLO 16:15 – 19:30
PERJANTAI 2.8.2024 KLO 9:15 – 12:30
MAANANTAI 5.8.2024 KLO 16:15 – 19:30
KESKIVIIKKO 7.8.2024 KLO 16:15 – 19:30
PERJANTAI 9.8.2024 KLO 9:15 – 12:30

Kun olet tehnyt tilauksen saat tunnukset tilauslomakkeeseen laitettuun sähköpostiin, jota kautta pääset osallistumaan koulutukseen.  Tervetuloa mukaan!

Laita tilauslomakkeeseen Nykyinen ajokorttiluokka kohtaan se ajokorttiluokka mikä sinulla oli.

Tilauslomake

Syötä matkapuhelinnumero kansainvälisessä muodossa, sisältäen maakoodin +358123456789... Huom. Kirjoita matkapuhelin ilman välilyöntejä tai erikoismerkkejä.
Syötä kurssille ilmoitettavan oppilaan oma sähköpostiosoite. Osoitetta käytetään verkkokurssitilin luomiseen ja sen tulee aina olla oppilas kohtainen. Mikäli tilaat kursseja useammalle oppilaalle samanaikaisesti, ole hyvä ja varmista, että jokaiselle oppilaalle ilmoitetaan yksilöllinen sähköpostiosoite. Mikäli oppilaalla on jo olemassa oleva tili NetDriving verkkokursseille, käytä samaa jo rekisteröityä sähköpostia niin kurssi pääsy päivittyy oppilaan olemassa olevalle tilille automaattisesti.
Vahvista syöttämäsi sähköpostiosoite.
Mikäli sinulla on jo olemassa oleva ajokortti, ole hyvä ja valitse nykyinen ajokorttiluokka.
Hinta yhteensä
Valinnat
Tilaus yhteensä
-
+

Kuvaus

Ajokieltokoulutus 49,90€!  Kauttamme voit käydä ajokieltokoulutuksen helposti netissä. Koulutukseen voit osallistua tietokoneella tai puhelimella mistä päin tahansa. Todistuksen saat heti koulutuksen jälkeen sähköpostiin.

Ajokieltokoulutukset järjestämme useasti viikossa.

Verkkokaupassamme on käytössä Klarnan maksutavat:

Maksa heti
– Maksa ostoksesi heti helposti ja turvallisesti Klarnan verkkopankkimaksulla. Ostoksesi ilmestyy Klarna-sovellukseen, jolloin pysyt helposti kärryillä omista menoistasi.

Maksa myöhemmin
-Miksi maksaa tuotteista, joita et ole vielä saanutkaan? Valitse 30 päivän ilmainen maksuaika, jolloin vastaanotat tilauksen ennen maksua.

Pilko maksut
-Mikäli läpäiset turvatarkastuksemme ja luottotietosi ovat kunnossa voit valita Klarnan erämaksuvaihtoehdon.

short blue - NetDriving Ajokortti Verkosta

Uutta kuljettajaa koskee auton tai moottoripyörän ensimmäisen ajo-oikeuden saamisesta alkaen kahden vuoden ajan muita kuljettajia tiukempi seuranta. Hänet voidaan tuona aikana määrätä ajokieltoon, jos hän on tehnyt yhden tai useamman liikennerikoksen tai -rikkomuksen. Kuljettajan riskikäyttäytymisen ehkäisemiseksi ajokortin palauttaminen ajokiellon jälkeen edellyttää lisäkoulutusta.

Ajokieltokoulutus käsittelee riskikäyttäytymistä ja sen vaikutuksia liikenneturvallisuuteen. Koulutus on teoriaopetusta, johon sisältyy yksilötehtäviä ja ryhmäkeskustelua. Koulutuksen laajuus on neljä tuntia ja se suoritetaan verkko-opiskeluna etäyhteyden kautta.

Koulutuksen voi käydä ajokiellon aikana tai sen päätyttyä.

Poliisi palauttaa ajo-oikeuden, kun koulutus on suoritettu, todistus siitä on toimitettu poliisille ja ajokielto on päättynyt.

Kurssin käytyäsi saat meiltä ajokieltokoulutuksesta todistuksen sähköpostiisi jonka toimitat poliisille.

Koko kurssi suoritetaan yhtenä päivänä ja se toteutetaan verkkokoulutuksena.  Voit siis käydä ajokieltokoulutuksen netissä mistä päin tahansa. 

Meillä ei ole ennakkoilmoitusta ns. tietylle päivälle vaan saat itse päättää lukujärjestyksestä mihin koulutuspäivään osallistut.

Koulutus kestää 4 x 45 min (puolessa välin koulutusta 15 min tauko)

Olemme Traficomin hyväksymä autokoulu (ajokieltokoulutuksemme ovat siis Traficomin hyväksymiä)

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ajokieltokoulutus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää? Ota yhteyttä!