Henkilöautokurssi KATTAVA

1250,00 1800,00 

Tervetuloa NetDriving! -autokouluun!

Kattavassa paketissamme on kaikki lain määrä opetus teoria ja ajokokeeseen, sekä pikkuisen extraa.

Kurssi sisältää:

 • 12 ajotuntia henkilöautolla
 • EAS-koulutuksen ( 4 x 45 min teoriatunnit ensimmäistä ajokorttia suorittavan koulutus)
 • riskientunnistamiskoulutuksen 4 ajotuntia (paikkakunnasta riippuen joko 3 h oikealla autolla ja 1 h simulaattorissa (pimeänajon opetus) tai 2 h oikealla autolla ja 2 h simulaattorissa (pimeänajon opetus ja liukkaan kelin opetus), sekä 4 x 45 min teoriatuntia
 • Teoriakoeharjoittelun, sekä sähköisen oppikirjan
 • henkilöauton käytön ensimmäisessä ajokokeessa

 

Ilmoittaudu mukaan kurssille! Meillä kurssit pyörii kokoajan joten voit aloittaa  milloin vain, vaikka tänään!

Teoriatunnit voit käydä helposti verkkoteoriana omaan tahtiin MA-TO 9-21 ja PE-LA 9-16 välisenä aikana. Ajotunnit ajetaan meillä oikealla autolla henkilökohtaisen ajokouluttajan kanssa. Ajotunneille lähtö on helppoa ja joustavaa, nimittäin ajotunnit lähtevät mistä haluat, esimerkiksi koulun parkkipaikalta tai suoraan kotipihasta! Tervetuloa mukaan!

Tilauslomake

Poista
Syötä matkapuhelinnumero kansainvälisessä muodossa, sisältäen maakoodin +358123456789... Huom. Kirjoita matkapuhelin ilman välilyöntejä tai erikoismerkkejä.
Syötä kurssille ilmoitettavan oppilaan oma sähköpostiosoite. Osoitetta käytetään verkkokurssitilin luomiseen ja sen tulee aina olla oppilas kohtainen. Mikäli tilaat kursseja useammalle oppilaalle samanaikaisesti, ole hyvä ja varmista, että jokaiselle oppilaalle ilmoitetaan yksilöllinen sähköpostiosoite. Mikäli oppilaalla on jo olemassa oleva tili NetDriving verkkokursseille, käytä samaa jo rekisteröityä sähköpostia niin kurssi pääsy päivittyy oppilaan olemassa olevalle tilille automaattisesti.
Vahvista syöttämäsi sähköpostiosoite.
Mikäli sinulla on jo olemassa oleva ajokortti, ole hyvä ja valitse nykyinen ajokorttiluokka.
Hinta yhteensä
Valinnat
Tilaus yhteensä
-
+

Kuvaus

Muille menevät kustannukset jotka eivät sisälly kurssihintaan:

 1. Ajokorttilupahakemus joko netissä 24 € https://ajokortti-info.fi/fi/ajokortin-hankkiminen/ajokorttilupa
 2. tai ajokorttilupahakemus Ajovarmalla 39 €
 3. teoriakoe- ja ajokoemaksu Ajovarmalle ajovarman hinnaston löydät täältä: https://www.ajovarma.fi/hinnasto
 4.  Ratamaksu ratayhtiölle (liukkaan kelin opetuksessa käymme ajoharjoitteluradalla niissä paikkakunnissa missä se on mahdollista.  Ratamaksu vaihtelee paikkakunnittain) Niissä paikkakunnissa missä ei ole ajoharjoittelurataa, opetus suoritetaan simulaattorissa (simulaattorilla suoritettu opetus sisältyy kurssihintaan eli lisäkustannuksia siitä silloin ei tule.

 

Teoriatunnit:

Teoriatuntimme ovat verkkotunteja jotka voit käydä mistä päin tahansa. Voit käydä tunnit valvomon aukioloaikoina
MA-TO KLO 9-21 ja PE-LA KLO 9-16 omaan tahtiisi. Kurssiin siis kuluu EAS teoriatunnit sekä riskientunnistamiskoulutuksen teoriatunnit.

EAS Teoriatuntien aiheet  4 x 45 min:

 • EAS Liikenteen perusteet 1 – Kuljettajaopetus ja liikenneympäristö
 • EAS Liikenteen perusteet 2 – Kuljettajaopetuksen tavoitteet, kuljettajan vastuu ja velvollisuudet
 • EAS Liikenteen perusteet 3 – Vastuullisen kuljettajan perustaidot
 • EAS Liikenteen perusteet 4 – Liikenteen erityisryhmät ja vuorovaikutus

Riskientunnistamiskoulutuksen teoriatuntien aiheet 4 x 45 min:

 • R1 Liikenneonnettomuudet ja auttaminen liikenneonnettomuudessa
 • R2 Auton turvallisuusvarusteet ja älylaitteet
 • R3 Ajaminen vaikeissa keliolosuhteissa
 • R4 oman ajokyvyn hallinta (sisäiset riskit)

Ajotunnit (ajotunti 50 min):

Ajo-opettajamme ottaa sinuun yhteyttä ajotunneista ja hänen kanssaan suunnittelette minkälaisella aikataululla lähdette kurssia suorittamaan. Ajotuntien ajankohdat ja lähtöpaikat on sovittavissa opettaja kanssa.

Kurssiin kuuluu

 • 12 h ajo- opetusta oikealla autolla
 • sekä riskientunnistamiskoulutuksen ajotunnit 4 h (3 h oikealla autolla ja 1 h simulaattorilla (pimeänajo) tai 2 h oikealla autolla ja 2 h simulaattorilla)

Riskientunnistamiskoulutuksen ajotunnit sisältävät mm. opetusta taajamassa-, maantiellä-, liukkaalla- ja pimeällä ajamisessa. Lähtökohtaisesti 3 ajotuntia ajetaan oikealla autolla ja 1 ajotunti (pimeän ajo) simulaattorilla. Osassa paikkakunnissa liukkaan kelin opetuksen voi myös suorittaa simulaattorilla mutta lähtökohtaisesti pyrimme järjestämään opetuksen 3 h autolla 1 h simulaattorilla (pimeänajo).  Kaikissa paikkakunnilla ei valitettavasti ole ajoharjoittelurataa niin liukkaan kelin opetus suoritetaan silloin simulaattorissa eli opetusta on tällöin 2 h oikealla autolla ja 2 h simulaattorilla (pimeän ajo ja liukkaan kelin ajoharjoittelu). On myös paikkakuntia josta voit valita joko oikean ajoharjoitteluradan tai simulaattoriopetuksen välillä. (liukkaan kelin harjoittelu simulaattorissa sisältyy hintaan, ne paikkakunnat jossa käydään oikealla ajoharjoitteluradalla tulee lisäkustannuksena ratamaksu ratayhtiölle (ratamaksu vaihtelee paikkakunnittain)

Auton käyttö ajokokeessa:

Opettajamme kanssa varaat ajokokeen sitten kun se on ajankohtaista. Kurssiin kuuluu auton käyttö ensimmäisessä ajokokeessa.

Halutessasi meiltä voi ostaa lisätunteja joko suoraan verkkokaupasta. Tai jos ajokoe ei mene jostain syytä läpi ensimmäisellä kerralla auton vuokra uusintatutkinnossa on 120 € tai 1 h ajo-opetusta ja auto tutkinnossa käyttö 180 €.

 

 

 

Lisätiedot

Paikkakunta

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Henkilöautokurssi KATTAVA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää? Ota yhteyttä!