Käyttöehdot

TILAUSEHDOT

Tilausehdot ovat voimassa 6.2.2020 alkaen ja koskevat myös vanhoja tilauksia.

1. Yleiset tilausehdot

Tilausehtoja sovelletaan yksittäin myytäviin tilauksiin, joissa asiakas ostaa RG Driving Consulting Oy:n (Y-tunnus 1440949-9) Palvelun/palveluita tai koulutuksia. Tällä sopimuksella allekirjoittanut oppilas/huoltaja tilaa ja hyväksyy ehdot ja sitoutuu maksamaan opetuksen ja allekirjoittanut autokoulu sitoutuu antamaan opetusta ylläsovituilla hinnoilla. Yhteinen sopimus vahvistetaan hyväksymällä ehdot. Autokoulu on velvollinen antamaan todistuksen opetuksesta, kun oppilas on suorittanut koulutuksen sekä opetusta vastaavan maksun kokonaan. Autokoulu ei vastaa opetusmaksuihin kuulumattomien maksujen mahdollisista korotuksista. Tämä sopimus on voimassa yhden (1) vuoden. 

2. Tilaushinta

RG Driving Consulting Oy:llä on oikeus muuttaa tilausehtoja ja -hintoja sekä käyttöehtoja.

3. Lisäveloitukset

Maksutavasta, maksuerien määrästä tai laskun toimitustavasta riippuen tilaushintaan voidaan lisätä lisäveloitus. Lisäveloitukset sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron.

    • Laskulla tehty tilauksen laskutuslisä 3 € sis ALV. 

Asiakkaalla on ostoksilleen yleisten koti- ja postimyyntiehtojen mukaisesti 14 päivän palautusoikeus edellyttäen, että alla mainitut ehdot täyttyvät.  Palautusoikeus päättyy kun tuote/palvelu otetaan käyttöön.

Peruutukset / palautusehdot

    • Peruutuksen / palautuksen käsittelykulu 4,00€ (sis. alv 24%)

Tilauksen voi peruuttaa jos opetusta ei ole aloitettu, maksu palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille. Peruutuksesta veloitamme käsittelykulun 4 € /tilaus.

Oppimateriaalia, sekä jo käytyjä tunteja ei voi peruuttaa / palauttaa.

Jos kurssi jää kesken palautetaan kurssimaksusta se osa jota asiakas ei ole vielä suorittanut. (Esimerkiksi ajotunnit jota ei ole vielä suoritettu). 

    • Maksumuistutusmaksu 5 € veloitetaan maksumuistutuksen yhteydessä

    • Maksamattomien laskujen perinnän hoitaa perintätoimisto, jolloin perintään liittyy perintätoimiston veloittamia korko- ja käsittelykuluja.

– Vähimmäisopetuksen jälkeen oppilas ja opettaja sopivat yhteisesti mahdollisesta lisäopetuksesta

4. Laskutus: maksuehdot, maksutavat

Maksutavat

Tarjottavat maksutavat voivat vaihdella kurssikohtaisesti. 

NetDriving- lasku

Laskutuslisä 3 €

Alle 200 € tilaukset laskutetaan yhdessä erässä

Lasku eriin: Yli 200 € tilaukset voidaan laittaa eriin, kuitenkin niin että koko kurssimaksu on maksettu ennen kun annamme todistuksen koulutuksesta tai henkilöautokursseissa ennen ajokoetta. Sihteeri kysyy ilmoittautumisen jälkeen, moneen erään lasku laitetaan.

NetDriving-verkkokaupassa maksat helposti ja turvallisesti Klarna Chekcoutilla, miten ja milloin itse haluat. Sinun ei tarvitse maksaa ennen kuin olet vastaanottanut tilauksesi, eikä kirjoittaa kortin numeroa tai salasanaa ostoksia tehdessäsi. Halutessasi voit tietenkin maksaa myös kortilla tai suoraan verkkopankistasi.

Maksa heti – kortti- ja verkkopankkimaksut

 • Verkkopankit: Danske Bank, Nordea, Aktia, Osuuspankki, Säästöpankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, OmaSP, Lähitapiola ja S-Pankki.
 • Luottokortit ja maksukortit: Visa, Visa Electron, American Express ja MasterCard.

Pilko maksut – Kiinteä erämaksu (6 – 36 kk)

 • Ajokorttiverkosta.fi tarjoaa sinulle Klarnan kiinteät erämaksut erikoisehdoilla. Maksat vain palveluistamme, ilman kuluja ja korkoja.
 • 6 ja 12 kk kiinteät erämaksut ilman korkoa ja kuluja.
 • Saat ostoksillesi halutessasi täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa, 6 kk yli 100 € ostoksiin tai 12 kk yli 500 € ostoksiin.
 • 24 ja 36kk erämaksu on mahdollista saada kaikkiin yli 1000 € ostoihin. 24 ja 36 kk kiinteät erämaksut 3.99% lainakorolla tai Klarnan standardikuluttajaehdoin, lue lisää tästä. Tarkista tarjotut ehdot kassalla.

Luottokortit

Lisäksi kassalta löytyy mahdollisuus maksaa luottokortillasi niin sanotusti anonyymisti, jolloin ostoksen tiedot eivät näy esimerkiksi Klarnan sovelluksessa. Tunnistat tämän maksutavan siitä, että maksutavan perässä ei ole Klarna logoa, etkä voi tallentaa korttitietojasi seuraavaa kertaa varten.

Maksa myöhemmin – 30 vrk lasku

 • Turvallinen ja helppo maksutapa
 • Saat tilaamasi tuotteet heti ennen maksua
 • Maksuaikaa 30 vuorokautta
 • Saat laskun sähköpostiisi, kun tilaus on toimitettu
 • Kirjaudu tästä tai Klarnan sovelluksen kautta, jotta voit nähdä ja hallita kaikkia laskujasi. Voit esimerkiksi maksaa yhdellä klikkauksella tai pidentää maksuaikaa.

Maksa myöhemmin – kampanjat

 • Saat ostoksellesi pidemmän takaisinmaksuajan Klarnan ehtojen mukaisesti, 4,99 € aloitusmaksulla. Esim. “Osta nyt, maksa x-kuussa.”

Pilko maksut – Klarna Tili, joustava erämaksu

 • Maksa omassa tahdissasi
 • Voit kerätä ostoksia Klarna Tilille useammasta verkkokaupasta yhdelle laskulle
 • Katso tarkemmat ehdot täältä.

5. Tietosuoja

RG Driving Consulting Oy käsittelee tilaajien henkilötietoja rekisteriselosteen ja tietosuojalausekkeen sekä yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

6. Reklamaatiot

Reklamaatioissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme: [email protected] 

7. Erimielisyyksien ratkaisu

Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Kuluttajaneuvonta auttaa myös ongelmatilanteissa.