EAS-koulutus + teoriakoeharjoittelu

52,90 

EAS-koulutus (ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus) on kaikille, jotka suorittavat ajokorttia ensimmäistä kertaa. Meillä pystyt suorittamaan koulutuksen kätevästi verkkotunteina tietokoneella, puhelimella tai tabletilla mistä päin tahansa.

EAS-KOULUTUS JA TEORIAKOEHARJOITTELU SAMASSA PAKETISSA 52,90 €!

SUORITA EAS-KOULUTUS  VERKKOKOULUTUKSENA!

Verkkotunnit on tallennetunnit jotka voit käydä omaan tahtiin valvomon aukioloaikoina. Heti verkkokurssin käytyäsi  saat todistuksen  tunneista sähköpostiisi.

Voit käydä tunnit valvomon aukioloaikoina:
MA-TO KLO 9-21
PE-LA KLO 9-16

Poikkeukselliset aukioloajat:  24-25 joulukuu, 31 joulukuu ja 1 tammikuu verkkotunnit suljettu

Kurssin tilattuasi saat sähköpostin jonka kautta pääset suorittamaan verkkokoulutusta. Sähköposti tulee tilauslomakkeeseen laitettuun sähköpostiin. (kannattaa katsoa roskaposti/tarjoukset kansio jos sähköpostia ei näy)

Teoriakoeharjoittelu:

Teoriakoeharjoittelu, joka vastaa Traficomin virallista teoriakoetta. Teoriakoeharjoittelu on Opetustarvike Oy:n teoriaharjoittelu josta tulee omat tunnukset oppilaan sähköpostiin. Teoriakoeharjoittelu löytyy www.eautokoulu.fi osoitteesta.

Saat tunnukset teoriakoeharjoitteluun sähköpostiisi. Teoriakoeharjoittelu on voimassa yhden vuoden tilauksesta. Voit valita haluamasi kielivaihtoehdon kirjautumisen jälkeen.

Teoriakoeharjoittelu on korttiluokkakohtainen:

(paketti sisältää yhden korttiluokan teoriakoeharjoittelun)

T -traktori (Suomi, Ruotsi)

AM120 -mopo (Suomi, Ruotsi)

AM121 -mopoauto (Suomi, Ruotsi) 

B- henkilöauto (Suomi, Ruotsi, Englanti, Venäjä)

A1/A2/A-moottoripyörä (Suomi, Ruotsi, Englanti)

Laita meille kassalla lisätiedot kenttään viestiksi se korttiluokka (esimerkiksi B henkilöauto tai AM120 mopo) minkä teoriakoeharjoittelun haluat, jotta saadaan oikea teoriakoeharjoittelu aktivoitua. (jos unohtuu meillä sihteeri kyllä laittaa viestiä ja kysyy sen jälkeenpäin) Kiitos!

Tuotteista:

  1. EAS-tunneista tulee sähköpostiviesti jota kautta pääsee suorittamaan koulutusta. Teoriatunnit ovat meidän sivuilla www.ajokorttiverkosta.fi 
  2.  Teoriakoeharjoittelusta tulee oma sähköpostiviesti E-autokoulusta, teoriakoeharjoittelu löytyy osoitteesta www.eautokoulu.fi
  3.  Tarkemmat ohjeet löytyvät tilausvahvistuksesta, tervetuloa mukaan!

(Täytä tilauslomakkeeseen oppilaan tiedot)

Tilauslomake

Syötä matkapuhelinnumero kansainvälisessä muodossa, sisältäen maakoodin +358123456789... Huom. Kirjoita matkapuhelin ilman välilyöntejä tai erikoismerkkejä.
Syötä kurssille ilmoitettavan oppilaan oma sähköpostiosoite. Osoitetta käytetään verkkokurssitilin luomiseen ja sen tulee aina olla oppilas kohtainen. Mikäli tilaat kursseja useammalle oppilaalle samanaikaisesti, ole hyvä ja varmista, että jokaiselle oppilaalle ilmoitetaan yksilöllinen sähköpostiosoite. Mikäli oppilaalla on jo olemassa oleva tili NetDriving verkkokursseille, käytä samaa jo rekisteröityä sähköpostia niin kurssi pääsy päivittyy oppilaan olemassa olevalle tilille automaattisesti.
Vahvista syöttämäsi sähköpostiosoite.
Mikäli sinulla on jo olemassa oleva ajokortti, ole hyvä ja valitse nykyinen ajokorttiluokka.
Hinta yhteensä
Valinnat
Tilaus yhteensä
-
+

Kuvaus

EAS-koulutus netissä 

ENSIMMÄISEN AJOKORTIN SUORITTAJAN KOULUTUS (EAS)

T/AM120/AM121/A1/A2/A/B koulutus on kaikille korttiluokille!

EAS-koulutus kaikille, jotka suorittavat ajokorttia ensimmäistä kertaa. Meillä pystyt suorittamaan koulutuksen kätevästi verkkotunteina tietokoneella, puhelimella tai tabletilla mistä päin tahansa. EAS-koulutus on 4 x 45 minuuttia kestävä koulutus. Verkkotuntimme on jaksotettu aiheisiin, joten voit käydä halutessasi vaikka yhden tunnin, yhden aiheen tai vaikka koko kurssin kerralla ihan omaan tahtiin.  Saat käynneistä tunneista todistuksen jonka tarvitset mukaan teoriakokeeseen. (Jos käyt ajokorttia opetusluvilla todistus tulee olla myös ajotunneilla mukana).

Voit käydä tunnit omaan tahtiin valvomon aukioloaikoina:

Voit käydä kurssin valvomon aukioloaikoina:
MA-TO KLO 9-21
PE-LA KLO 9-16

Koulutuksen tavoitteet:

Koulutuksen tavoitteena on antaa ajokorttia suorittavalle perustiedot liikennejärjestelmästä, liikenteen vuorovaikutteisuudesta ja riskeistä, eri tienkäyttäjäryhmien turvallisuuteen liittyvistä tekijöistä, moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettamiseen liittyvistä vastuista ja velvollisuuksista sekä muista turvallisen ja ympäristön huomioon ottavan ajotavan vaatimuksista.

Teoriatuntien sisältö:

EAS Liikenteen perusteet 1 – Kuljettajaopetus ja liikenneympäristö / Kuljettajaopetuksen tavoitteet, kuljettajan vastuu ja velvollisuudet

EAS Liikenteen perusteet 2 – Vastuullisen kuljettajan perustaidot

EAS Liikenteen perusteet 3 – Vastuullisen kuljettajan perustaidot

EAS Liikenteen perusteet 4 – Liikenteen erityisryhmät ja vuorovaikutus /Ennakointi

 

Suoritatko ajokorttia opetusluvilla? Lisää EAS-koulutuksesta ja infoa ajokortin suorittamiseen löydät täältä: https://ajokortti-info.fi/fi/ajokortti-info-etusivu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EAS-koulutus + teoriakoeharjoittelu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysyttävää? Ota yhteyttä!