.

Tilausehdot

Tilausehdot ovat voimassa 6.2.2020 alkaen ja koskevat myös vanhoja tilauksia.
1. Yleiset tilausehdot
Tilausehtoja sovelletaan yksittäin myytäviin tilauksiin, joissa asiakas ostaa RG Driving Consulting Oy:n (Y-tunnus 1440949-9 ) Palvelun/palveluita tai koulutuksia. Tällä sopimuksella allekirjoittanut oppilas/huoltaja tilaa ja hyväksyy ehdot ja sitoutuu maksamaan opetuksen ja allekirjoittanut autokoulu sitoutuu antamaan opetusta ylläsovituilla hinnoilla. Vähimmäisopetuksen jälkeen oppilas ja opettaja sopivat yhteisesti mahdollisesta lisäopetuksesta. Yhteinen sopimus vahvistetaan hyväksymällä ehdot. Autokoulu on velvollinen antamaan todistuksen opetuksesta, kun oppilas on suorittanut koulutuksen sekä opetusta vastaavan maksun kokonaan. Autokoulu ei vastaa opetusmaksuihin kuulumattomien maksujen mahdollisista korotuksista. Tämä sopimus on voimassa yhden (1) vuoden. 

2. Tilaushinta
RG Driving Consulting Oy:llä on oikeus muuttaa tilausehtoja ja -hintoja sekä käyttöehtoja.

3. Lisäveloitukset
Maksutavasta, maksuerien määrästä tai laskun toimitustavasta riippuen tilaushintaan voidaan lisätä lisäveloitus. Lisäveloitukset sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron.
    • Laskulla tehty tilausksen laskutuslisä 3 € sis ALV. 

Asiakkaalla on ostoksilleen yleisten koti- ja postimyyntiehtojen mukaisesti 14 päivän palautusoikeus edellyttäen, että alla mainitut ehdot täyttyvät.  Palautusoikeus päättyy kun tuote/palvelu otetaan käyttöön.

Peruutukset / palautusehdot

    • Peruutuksen / palautuksen käsittelykulu 4,00€ (sis. alv 24%)

Tilauksen voi peruuttaa jos opetusta ei ole aloitettu, maksu palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille. Peruutuksesta veloitamme käsittelykulun 4 € /tilaus.

Oppimateriaalia, sekä jo käytyjä tunteja ei voi peruuttaa / palauttaa.

Jos kurssi jää kesken palautetaan kurssimaksusta se osa jota asiakas ei ole vielä suorittanut. (Esimerkiksi ajotunnit jota ei ole vielä suoritettu). 
        
    • Maksumuistutusmaksu 5 € veloitetaan maksumuistutuksen yhteydessä
    • Maksamattomien laskujen perinnän hoitaa perintätoimisto, jolloin perintään liittyy perintätoimiston veloittamia korko- ja käsittelykuluja.

4. Laskutus: maksuehdot, maksutavat

Maksutavat
Tarjottavat maksutavat voivat vaihdella kurssikohtaisesti. 

Maksu Verkkosivulla
    • Asiakas voi verkossa tilatessaan maksaa tilauksen verkkopankissa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit) tai luottokortilla.
    •  Tai tilata tuotteen laskulla (Lasku lähetetään sähköpostilla) 
    • Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii  Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.  Checkout Finland Oy on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. 
      
    • Maksuehdot
    • Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.
    • Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.
    • Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.
    • Pankkimaksut
    • Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.
    • Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.
    • Luottokorttimaksut
    • Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.
    • Lue lisää: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot 
    • Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit

5. Tietosuoja
RG Driving Consulting Oy käsittelee tilaajien henkilötietoja rekisteriselosteen ja tietosuojalausekkeen sekä yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

6. Reklamaatiot
Reklamaatioissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme: info@netdriving.fi tai soittamalla 040 731 2062/ Anna Gröhn.

7. Erimielisyyksien ratkaisu
Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Kuluttajaneuvonta auttaa myös ongelmatilanteissa.