.

Autokoulu Oulu

Autokoulu Oulu - Ajokortti Oulu

Autokoulu Oulu

Etsitkö hyvää autokoulua Oulusta? netDriving tarjoaa ajokortin Oulussa edullisimmin! Autokoulu siirtyi nyt Oulussa digiaikaan. netDriving-autokoulussa ei tingitä laadukkaasta ajo-opetuksesta tai liikenneturvallisuuskasvatuksesta, vaan teoriaopinnot verkossa ja joustava käytännön järjestelmä helpottavat tuntuvasti ajo-oppilaan elämää. 

 ja säästät satasia!

"netDriving -autokoulussa teoriaopetus toteutetaan netissä siten, että opettaja ja oppilas tai oppilaat ovat verkon kautta reaaliajassa yhdessä läsnä. Tunneille voi siis osallistua vaikkapa kotisohvalta." kertoo liikenneopettaja Henrik Rautio (kuvassa). Rautio on uusi netDriving -autokoulun liikenneopettaja Oulun ja Raahen seutukunnissa. Virtuaalikoulun lisäksi netDrivingissa koulutusohjelmat luodaan yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti.

Autokoulu verkossa säästää ajokortin kustannuksia Oulussa

Rautio on yksi valtakunnallisen netDriving -yrityksen ammattilaisista. Autokoulu verkossa haastaa toimialaa kustannustehokkaana ratkaisuna Oulun seudulla. Käytännön opetus säilyy laadukkaasti autokoulualan ammattilaisten tekemänä, ja kustannussäästöjä saadaan tarjoamalla oululaisille asiakkaille teoriaopetusta verkossa.

Konseptin kustannustehokkuus perustuu siihen, että liiketilakustannuksista tulevat säästöt siirtyvät suoraan asiakashintaan. Näin netDriving voi tarjota autokoulun ja ajokortin oululaisille markkinoiden edullisimpaan hintaan. Kun ostat ajokortin verkossa, säästät satasia!

Mitä vielä odotat? Osta ajokortti ilmoittautumalla allaolevasta linkistä Oulun edullisimpaan hintaan 1190 €!

Autokoulu ajokortti Oulu

Autokoulun digitalisaatio on käynnissä ja Oulu mukana

"Tälläkin lailla säädellyllä toimialalla on nyt mahdollista siirtyä digitaaliseen maailmaan. Sen takia voimme nyt tarjota asiakkaalle edullisia, joustavia ja nopealla aikataululla toteutettavia kursseja", netDriving konseptin yrittäjä Risto Gröhn toteaa. Gröhn korostaa, että autokoulujen ydintehtävänä on aina tarjota laadukasta ajo-opetusta: "siitä ei tingitä. netDriving panostaa ammattimaiseen koulutukseen ja siksi meillä on yhteistyökumppanina Suomen parhaimmat liikenneopettajat ja yrittäjät." Yrityksen omaa autokalustoa sijoitetaan isoihin kasvukeskuksiin. Teoriatunteja järjestetään opetuslupalaisille ja mopo- ja moottoripyöräkorttia haluaville sekä muille autokouluille. Netin koulutusmateriaali pohjautuu Suomen Autokoululiiton opetussuunnitelmaan ja oppimisympäristö liiton omaan järjestelmään.   

Autokoulu Oulu ja Raahe - Ilmoittaudu mukaan ja säästät satasia!

Vihdoin digitaalinen ajokortti on mahdollista Oulussa ja Raahessa. Mitä jos sittenkin kävisit ajokortin kotisohvalla? Käytännön opit sitten alan ammattilaisen Henrin kanssa sinulle sopivaan aikaan! Autokoulu Oulussa on ollut mahdollista käydä verkossa kesästä 2016 lähtien, nyt jo kymmenet ovat sen läpäisseet. Ilmoittaudu sinäkin mukaan ja voit saada ajokortin helpommin ja edullisemmin ikinä! Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää mieleen, niin Henri vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin:

Henrik Rautio

0407508019