.

CAP-ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivä

141,00 €

JATKOKOULUTUSTARJONTAMME (CAP-KOULUTUS):

Hinta sisältää ALV. sekä Trafin kirjaamismaksun, joka tällä hetkellä on €17/osallistuja.

Ennakoivan ajon koulutus
Hätäensiapu
Kustannustietoinen kuljettaja
Ammattikuljettajan turvallisuuskoulutus
Työhyvinvointi ja työssä jaksaminen
Auta ja pelasta turvallisesti
Ajo- ja lepoaika-asetus /Digipiirturi

Koulutuspäivien hintaan sisältyy todistus.

Koulutuspäivien minimiryhmäkoko on 10 osallistujaa.

Räätälöimme kursseja jokaisen tarpeen mukaisesti. Halutessanne voimme tulla pitämään koulutusta isommalle porukalle yrityksen omiin tiloihin.  Ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri sinulle sopiva paketti!

Tietoa jatkokoulutuksesta 
 

Koulutuksen suorittamisaika: CAP ammattipätevyyskoulutukset voi käydä peräkkäisinä päivinä tai 5 vuoden aikana eri ajankohtina. Koulutuksen voi suorittaa myös vuosittaisena koulutuksena 1 pvä (7h) / vuosi. Näin keräät koulutuksen viiden vuoden aikana ja vältät koulutusruuhkat ennen viiden vuoden jakson loppua.

Jatkokoulutukset on oltava suoritettuna linja-autonkuljettajilla
10.9.2013 mennessä (ajo-oikeus alkanut ennen 10.9. 2008) ja kuorma-auton kuljettajilla 10.9.2014 mennessä (ajo-oikeus alkanut ennen 10.9.2009). Muiden on suoritettava jatkokoulutus viiden vuoden kuluessa ammattipätevyyden saamisesta.

-Jos ammattipätevyyden jatkokoulutusta ei suoriteta, niin pätevyys hoitaa kuljettajan tehtäviä lakkaa. Ammattipätevyys voidaan kuitenkin saattaa voimaan, kun vaadittavat viisi koulutuspäivää täyttyy. Ajo-oikeus ko. ajoneuvoluokkiin säilyy, vaikka ammattipätevyys lakkaa.

Koulutuksen kokonaismäärä on siis 35h viiden vuoden aikana. Opetus koostuu vähintään 7h jaksoista eli koulutuspäivistä, joita tarvitaan viisi. Koulutus voi koostua teoriaopetuksesta, ajo-opetuksesta tai molemmista. Koulutukseen (35h) on sisällytettävä ennakoivan ajon koulutusta vähintään 7h. Vaarallisten aineiden kuljetuksissa (ADR) ajolupa koulutuksista hyväksytään jatkokoulutuksessa, yksi koulutuspäivä yhtä ADR -kurssia kohden.

Ammattipätevyyden voimassaolosta joko haetaan ammattipätevyyskortti tai pätevyydestä tehdään merkintä ajokorttiin